Gulvlægning udføres af erfarent gulvfirma

Gulvet kan gøre en forskel – så vælg den rette gulvlægger

Skal I have lagt et nyt gulv eller trænger jeres nuværende til en opfriskning? Så skal I have fat på en professionel gulvlægger, så I er sikret professionelt udført gulvlægning.

Gulvet gør utroligt meget for oplevelsen af et rum og dermed også indtrykket af jeres virksomhed. Hos Hau Gulve er vores fokus på erhvervskunder i København og Nordsjælland, men vi kører ud til opgaver på hele Sjælland.

Vores gulvfirma har over 25 års erfaring med gulvlægning samt vedligeholdelse af gulv på store arealer.

Vores team består af kompetente og faguddannede folk, som ved hjælp af avanceret udstyr sikrer jer, at arbejdet bliver udført i høj kvalitet.

Hvilket gulv skal vi vælge? Spørg en gulvlægger

I kan vælge at få lagt gummigulv, linoleumsgulv, vinylgulv, trægulv, stengulv eller tæpper.

Der er mange muligheder inden for gulvbelægning, og I kan med fordel tage os med på råd. Det kan også være, at jeres gulv bare trænger til en gulvafslibning.

De rigtige løsninger inden for gulvlægning er individuelle, og der skal tages hensyn til gulvets funktion, belastning, økonomi, og ikke mindst hvorvidt det passer til resten af jeres interiør.

Vores gulvmand hjælper jer gerne med en professional vurdering af hvilket gulv, der passer til jeres virksomhed. Når du sparrer med vores gulvfirma, får du personlig rådgivning med udgangspunkt i jeres behov og økonomi.

Få et uforpligtende tilbud på gulvlægning

Hvis I er interesseret i at få gjort noget ved jeres gulv, så kan vores gulvfirma hjælpe jer.

Hau Gulve udfører også gulvbehandling af de fleste former for gulve samt gulvafslibning af trægulve.

Efter endt gulvlægning eller -behandling kan vi aftale en plan for den videre vedligeholdelse af gulvet, således at vi kontakter dig, når det igen bliver tid til en overfladebehandling, eller at I kontakter os, når I synes det bliver nødvendigt.

Vi rådgiver vores erhvervskunder til den helt rigtige løsning, og vi giver et uforpligtende tilbud på jeres opgave, så snart vi har fået en beskrivelse og en gulvlægger har besigtiget jeres arealer.

Har du spørgsmål såsom, hvad koster en gulvlægger? Så er du velkommen til at kontakte os for priser, så vi sammen kan finde den rigtige pris til jer.

Ring til os i dag på 40 72 97 04 eller skriv en mail til claus@hau.dk, så vi kan lave en aftale om et gratis besøg.

Book et møde

Udfyld formularen nedenunder hvis du ønsker at høre mere eller hvis du ønsker et
uforpligtende tilbud.​ Du vil blive kontaktet af én af vores gulveksperter inden for 24 timer.

Ring til vores kontor
40 72 97 04

CVR: 31491525
Hau Gulve A/S

Klitrosevej 19
4400 Kalundborg​
Tlf: 59 52 30 50
E-Mail claus@hau.dk

Lagerlokale:
Tjalfesvej 22
2600 Glostrup
Åbningstider

Alle hverdage 7-17

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Gulvbehandling - Hau Gulve A/S