Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Overfladebehandling af vinylgulve​

Vinyl er den dagligdags betegnelse for PVC, der er en forkortelse for PolyVinylChlorid. PVC er et kunststof med en række gode egenskaber, der bl.a. gør det velegnet til gulvbelægninger. For at opnå de ønskede egenskaber tilsættes der forskellige hjælpematerialer ved fabrikationen, fx stabilisatorer, blødgørere, farvestoffer og eventuelt fyldstoffer. Vinylbelægninger er ofte forsynet med en rengøringsvenlig og slidstærk overfladebeskyttelse i form af polyuretan eller tilsvarende.

Overfladen af vinyl er glat og nem at renholde. Vinyl har god modstandsevne mod vand og de fleste sure og alkaliske materialer. Vinyl fås også med en mere ru overflade til brug på steder, hvor der stilles krav om en forøget skridmodstandsevne.

Langvarig påvirkning af olie, asfalt, gummi mv. kan medføre, at farvestoffer kan vandre ind i vinylen og medføre misfarvning. Vinyl tåler ikke cigaretgløder og visse organiske opløsningsmidler.

Medlem af Gulvbranchen under

Dansk Byggeri

Kontakt os og få et tilbud

Du kan ringe til Hau Gulve A/S på telefon 40 72 97 04, eller du kan skrive til os på e-mail claus@hau.dk, hvis du ønsker at høre mere eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.​

Hau Gulve A/S    |    Klitrosevej 19    |    4400 Kalundborg    |    Telefon: 40 72 97 04    |    E-mail: claus@hau.dk