Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tæpperensning​

Rengøringsmetoden vælges ud fra tæppets materiale og underlag. Det vigtigt at få klarlagt, om formålet med rengøringen er hygiejne, udseende og/eller holdbarhed.

Støvsugning:

Støvsugning er den mest benyttede metode til at fjerne støv og løst smuds. En støvsugers effektivitet er ikke kun et spørgsmål om sugeevne, men i lige så høj grad et spørgsmål om mundstykkets udformning i forhold til tæppetypen.

En effektiv støvsugning kan opnås med et mundstykke med roterende børster. Enkelte tæppetyper med uld/naturfibre tåler dog ikke roterende børster.

Vi benytter fjernelse af fastsiddende smuds med vådrengøring (ekstraktionsmetoden) med Solution System, hvor der renses med bonnets og rotorwash maskine. Det er en maskinel metode hvor der tilføres renseopløsning til tæppet med efterfølgende skylning og opsugning med rent vand. I visse tilfælde kan maskiner kombinere ekstraktionsmetoden med mekanisk bearbejdning af tæppeoverfladen for mere effektiv fjernelse af snavs.

Efter rengøring fremstår tæppet friskt og rent.

Medlem af Gulvbranchen under

Dansk Byggeri

Kontakt os og få et tilbud

Du kan ringe til Hau Gulve A/S på telefon 40 72 97 04, eller du kan skrive til os på e-mail claus@hau.dk, hvis du ønsker at høre mere eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.​

Hau Gulve A/S    |    Klitrosevej 19    |    4400 Kalundborg    |    Telefon: 40 72 97 04    |    E-mail: claus@hau.dk