Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Gulvbelægning og rens

​Vi tilbyder enhver form for gulvbelægning i København og Hovedstaden. Vi er specialister i blandt andet gummi-, linoleums-, vinyl-, sten-, marmor-, og trægulve samt gulvtæpper.

Gummigulve som gulvbelægning er nemme at renholde

​Gangkomfort og trinlyddæmpning for gummigulve vil sædvanligvis være god. Denne form for gulvbelægning er glat og nem at renholde. Gummi kan leveres med profileret overflade for at forbedre gangsikkerhed, men også med elektrostatisk afledende gulvbelægning.

Linoleumsgulve er allergivenligt

​Linoleum er et naturprodukt, der består af linolie, harpiks, træmel, korkmel og kalkstensfarve-pigment. Det belaster hverken naturen ved brug eller ved kassering.

denne type gulvbelægning er desuden ikke allergi-fremkaldende. Linoleum er behandlet med en beskyttende overfladebehandling.

Vinylgulve er en modstandsdygtig gulvbelægning

​Vinyl er den daglig betegnelse for PVC, som er et kunststof med en række gode egenskaber, der gør det velegnet til gulvbelægning. Overfladen er glat og nem at renholde, og denne gulvbelægning har en god modstandsevne mod vand og de fleste sure og alkaliske materialer. Du kan også få vinylgulve med en mere ru overflade.

Gulvtæpper som gulvbelægning i mange typer og varianter

​Vi tilbyder gulvbelægning med gulvtæpper i uendeligt mange varianter. Men ved rengøring er det væsentligt at få afklaret, om fokus er hygiejne, udseende eller holdbarhed. Du kan selv støvsuge det, men vi kan fjerne fastsiddende smuds med vådrengøring, ligesom vi kan supplere med mekanisk bearbejdning

Medlem af Gulvbranchen under

Dansk Byggeri

Kontakt os og få et tilbud

Du kan ringe til Hau Gulve A/S på telefon 40 72 97 04, eller du kan skrive til os på e-mail claus@hau.dk, hvis du ønsker at høre mere eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.​

Hau Gulve A/S    |    Klitrosevej 19    |    4400 Kalundborg    |    Telefon: 40 72 97 04    |    E-mail: claus@hau.dk