Gulvbelægning2019-02-22T13:03:42+00:00

Gulvbelægning i København

Gulvet kan gøre en forskel

Skal I have lagt nye gulve eller trænger jeres nuværende til en opfriskning?

Gulvet gør utroligt meget for oplevelsen af et rum og dermed også indtrykket af jeres virksomhed.

Hos Hau Gulve er vores fokus på erhvervskunder. Vi har over 25 års erfaring med gulvbelægning i København og omegn samt vedligeholdelse af gulv på store arealer.

Vores team består af kompetente og faguddannede folk, som ved hjælp af avanceret udstyr, sikrer jer, at arbejdet bliver udført i høj kvalitet.

KONTAKT OS

Hvilket gulv skal vi vælge?

I kan vælge at få lagt gummigulv, linoleumsgulv, vinylgulv, trægulv, stengulv eller tæpper. Der er mange muligheder inden for gulvbelægning, og I kan med fordel tage os med på råd. Det kan også være, at jeres gulv bare trænger til en gulvafslibning.

De rigtige gulvløsninger er individuelle, og der skal tages hensyn til gulvets funktion, belastning, økonomi, og ikke mindst hvorvidt det passer ind til resten af jeres interiør.

Vi hjælper jer gerne med en professional vurdering af hvilket gulv, der passer til jeres virksomhed, og vi udfører gulvbelægning i København og omegn.

Få et uforpligtende tilbud

Hvis I er interesseret i at få gjort noget ved jeres gulv, så kan vi hjælpe jer.

Hau Gulve udfører også gulvbehandling af de fleste former for gulve samt gulvafslibning af trægulve.

Efter endt gulvbelægning eller gulvbehandling kan vi aftale en plan for den videre vedligeholdelse af gulvet, således at vi kontakter dig, når det igen bliver tid til en overfladebehandling, eller at I kontakter os, når I synes det bliver nødvendigt.

Vi rådgiver vores erhvervskunder til den helt rigtige løsning, og vi giver et uforpligtende tilbud.

Ring til os i dag på 40 72 97 04 eller skriv en mail til claus@hau.dk, så vi kan lave en aftale om et gratis besøg.