Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Trægulve har behov for overfladebehandling

​Et trægulv har et smukt udseende, en stor slidstyrke og dermed en lang levetid. 

Forskellige behandlinger til trægulve

Vi tilbyder flere forskellige materialer til behandling af trægulve i København samt hovedstadsområdet, og her er det vigtigt, at du overvejer brugsbetingelser og udseende nøje. Du kan med fordel få behandling med olie, lud, sæbe, voks eller lakering.

Der skal efterfølgende udarbejdes rengørings- og vedligeholdelsesplaner med henblik på at sikre gulvets udseende og slidstyrke. Trægulve og trapper bør oliebehandles 2-6 gange årligt.

Oliebehandlede trægulve skal vedligeholdes

Trægulve skal støvsuges eller tørmoppes med for eksempel masslinn-klude. Gulve i træ skal vaskes efter behov, hvilket bør ske med en smule natursæbe, der er egnet til oliebehandlede trægulve.​

Desuden kan du vaske trægulve med trærens, hvis det er meget snavset. Trærens bør også anvendes, hvis der er oparbejdet sæbefilm ligesom trærens skal anvendes før oliering af trægulvet.

Vi anbefaler gulvvask med "vand og sæbe" til trægulve. Det vil sige traditionel vask med en hårdt opvredet gulvklud eller moppe, men du kan også benytte en gulvvaskemaskine med vandsuger. Oliebehandlede trægulve må ikke vaskes og vedligeholdes med brun sæbe og salmiakholdige produkter.

Kanter og hjørner, specielt på trappetrin, skal løbende afvaskes med en skuresvamp for at undgå ophobning af skidt og olierester.

Dine møbler skal forsynes med filtdupper

Møbler, der står på trægulve, som blandt andet bord- og stoleben, bør forsynes med filtdupper, ligesom skrivebordsstole, affaldsbeholdere og stumtjenere bør have "bløde" hjul eller filtdupper. 

Medlem af Gulvbranchen under

Dansk Byggeri

Kontakt os og få et tilbud

Du kan ringe til Hau Gulve A/S på telefon 40 72 97 04, eller du kan skrive til os på e-mail claus@hau.dk, hvis du ønsker at høre mere eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.​

Hau Gulve A/S    |    Klitrosevej 19    |    4400 Kalundborg    |    Telefon: 40 72 97 04    |    E-mail: claus@hau.dk