Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tæpperens med vådrengøring og mekanisk bearbejdning

​Tæpperens vælges ud fra tæppets materiale og underlag samt formålet med tæpperens.

Støvsugning som daglig tæpperens

​Støvsugning er den mest benyttede metode som daglig tæpperens, når der skal fjernes støv og løst smuds. Men en støvsugers effektivitet er ikke kun et spørgsmål om sugeevne, men er i lige så høj grad et spørgsmål om mundstykkets udformning i forhold til tæppetypen.

Du kan opnå mere effektiv støvsugning med et mundstykke, der har roterende børster, hvilket kan nedsætte behovet for en konkret tæpperens. Enkelte tæppetyper med uld- og naturfibre kan ikke tåle roterende børster.

Vores tæpperens fjerner fastsiddende smuds

​​Hau Gulve A/S udfører tæpperens med vådrengøring i hovedstadsområdet og København.

Vi er et personligt og kvalitetsbevidst gulvfirma, der sammen med vores dygtige medarbejdere leverer alle former for gulvlægning og pleje af gulve.

Solution Systems til tæpperens fjerner effektivt snavset

Vi benytter Solution System til tæpperens, hvor der renses med bonnets- og rotowash-maskiner. Dette fjerner fastsiddende smuds.

Denne form for tæpperens er en maskinel metode, hvor der tilføres renseopløsning til tæppet med efterfølgende skylning og opsugning med rent vand.

I visse tilfælde, hvor der kræves en mere effektiv tæpperens, kan maskinen kombineres med en ekstraktionsmetode, hvor der sker en mekanisk bearbejdning af tæppeoverfladen. Efter rengøring fremstår tæppet frisk og rent igen.​

Medlem af Gulvbranchen under

Dansk Byggeri

Kontakt os og få et tilbud

Du kan ringe til Hau Gulve A/S på telefon 40 72 97 04, eller du kan skrive til os på e-mail claus@hau.dk, hvis du ønsker at høre mere eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.​

Hau Gulve A/S    |    Klitrosevej 19    |    4400 Kalundborg    |    Telefon: 40 72 97 04    |    E-mail: claus@hau.dk