Gulvafslibning af trægulv

​Hau Gulve tilbyder gulvafslibning i hovedstadsområdet og København. Vi og vores erfarne medarbejdere er specialister i trægulve og afslibning samt alle andre former for gulvbelægning.

Dertil kommer, at vi altid lægger vægt på service og kvalitet inden for gulvafslibning, ligesom vi arbejder ansvarsfuldt og pålideligt, så du kan få et smukt gulv.

Vi udfører gulvafslibning i forbindelse med både nybyggeri og renovering, hvor vi dels udfører gulvslibning og dels udfører overfladebehandling. Overfladebehandling kan ske med olie, lud, sæbe, voks eller lakering.

Vi starter gulvafslibning med grovkornet sandpapir
​Når vi udfører afslibning, modtager du et blødt og ensartet resultat. Gulvafslibning sker skånsomt og kan foretages på alle trægulve.


Vi starter gulvafslibning med et grovkornet sandpapir for at fjerne synlige ridser og lignende. Derefter bruger vi hele tiden finere og finere sandpapir, indtil gulvet bliver fint, jævnt og behageligt.

Vi kan udføre overfladebehandling efter gulvafslibning
​Når vi er færdige med gulvafslibning, kan vi tilbyde overfladebehandling af trægulvet, men her er det vigtigt, at du først overvejer, hvad gulvet skal bruges til, og hvordan det skal se ud. Du kan vælge imellem overfladebehandling med olie, lud, sæbe, voks eller lakering. Oliebehandlede trægulve skal efterfølgende behandles 2-6 gange årligt.

Forbehold i forbindelse med afslibning:

  • Der bør males fodpanelser efter gulvbehandling
  • Mod gennemslib og parketslip/delaminering af lamelparket og lamelplankegulve
  • Kieseludtræk på oversøiske træsorter