Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Gulvbehandling af træ, sten og linoleum​

Hau Gulve udfører gulvbehandling af de fleste former for gulve i hovedstaden og København. Vi er specialister i trægulve og stengulve, men vi arbejder også med linoleum, vinyl, gummi, marmor og andre specielle materialer.

Olie, voks eller lakering til gulvbehandling af trægulve

Vi tilbyder flere forskellige materialer til overflade- og gulvbehandling af trægulve, men det er vigtigt, at du både overvejer brugsbetingelser og udseende. Du kan med fordel bruge olie, lud, sæbe, voks eller lakering til din gulvbehandling, alt efter ønske til udseende og behov for slidstyrke.

Stengulve bør også få en overflade- og gulvbehandling​

Natursten er et eksklusivt og holdbart materiale til gulve, men overfladen bør slibes og efterbehandles.

Vi kan tilbyde forskellige typer af gulvbehandling. Du kan vælge at få dit stengulv slebet, poleret, kløvet eller jetbrændt.

PUR gulvbehandling af vinyl, gummi- og linoleumsgulve​

En PUR-behandling kan etableres på få timer, hvor den genopretter det oprindelige fabriksfinish på en eksisterende gulvbelægning som for eksempel vinylgulve, gummigulve og linoleumsgulve. Hvis du ønsker et farveskift, kan vi tilsætte PUR i valgfrie farver og design.

Efter endt gulvbehandling kan vi aftale en plan for den videre pleje af dine gulve, således vi kontakter dig, når det igen bliver tid til en overfladebehandling. Du kan også vælge, at du selv kontakter os, når du synes, at det er ved at blive nødvendigt med en gulvbehandling.

Medlem af Gulvbranchen under

Dansk Byggeri

Kontakt os og få et tilbud

Du kan ringe til Hau Gulve A/S på telefon 40 72 97 04, eller du kan skrive til os på e-mail claus@hau.dk, hvis du ønsker at høre mere eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.​

Hau Gulve A/S    |    Klitrosevej 19    |    4400 Kalundborg    |    Telefon: 40 72 97 04    |    E-mail: claus@hau.dk