Gulvafslibning2019-02-22T13:03:42+00:00

Gulvafslibning i København

Få opfrisket gulvet

Trænger gulvet til en opfriskning i jeres virksomhed? ​Hau Gulve tilbyder gulvafslibning i København og omegn, så jeres gulv kan se ud som nyt igen.

Med gulvafslibning på hele gulve kan man få et nyt udseende og fjerne ridser og mærker samt slidt lakering og misfarvning. Det kan være forskelligt hvilken behandling, der skal foretages afhængigt af træsorten. Derfor er det vigtigt, at I tager en fagmand med på råd.

KONTAKT OS

Hvordan foregår gulvafslibning?

Hos Hau Gulve er vores fokus på erhverv. Vi udfører gulvafslibning i København i forbindelse med blandt andet nybyggeri og renovering.

Gulvafslibning kan foretages på alle trægulve. Vi starter gulvafslibning med et grovkornet sandpapir for at fjerne synlige ridser og lignende. Derefter bruger vi hele tiden finere og finere sandpapir, indtil resultatet bliver fint, jævnt og behageligt.

Overfladebehandling

​Når vi er færdige med gulvafslibning, kan vi tilbyde overfladebehandling af trægulvet, men her er det vigtigt, at I først overvejer, hvad gulvet skal bruges til, og hvordan det skal se ud. I kan vælge imellem overfladebehandling med olie, lud, sæbe, voks eller lakering.

Oliebehandlede trægulve skal efterfølgende behandles 2-6 gange årligt.

gulvafslibning københavn

 

Vi har mange års erfaring

Vi er specialister i trægulve og afslibning samt alle andre former for gulvbelægning. Vi har i over 25 år arbejdet med mange forskellige erhvervskunder, og vi udfører arbejde i høj kvalitet.

Vi lægger vægt på service, og vi arbejder ansvarsfuldt og pålideligt, så vi kan tilbyde jer det bedste.

Få et tilbud i dag

Skal I have lavet gulvafslibning i København og omegn, så kan vi hjælpe jer.

Vi rådgiver gerne omkring gulvafslibning og gulvbelægning, og vi tilbyder også et uforpligtende tilbud.

Ring til os i dag på 40 72 97 04 eller skriv en mail til claus@hau.dk, så vi kan lave en aftale om et gratis besøg.